O krok popředu

21.04.2017

Fusion, jako spoustu dalších programů a systémů nabízí možnost stát se testovacím uživatelem. Tudíž máte možnost používat ve Fusionu funkce, které zatím v originální verzi nejsou. Používáte tzv. „Preview version“.

Proč zde ale toto píši – spoustu uživatelů programu Fusion 360 se ptá, kdy bude k dispozici prostředí pro tvorbu plechu. A v této „preview“ verzi již tato funkčnost k dispozici je! Chtěli byste si ji vyzkoušet? Chcete být o krok dopředu před ostatními? Opravdu Vás to zajímá?

Podívejte se, jak se stát testovacím uživatelem.

Již nyní máte možnost přistupovat k pár funkcím, které prozatím ve Fusionu nejsou aktivovány pro všechny uživatelé. Stačí se podívat do nastavení programu (Preferences) a v poslední záložce „Preview“ máte k dispozici pár funkcí které si můžete aktivovat. Viz obr.

Nastavení

 

Pokud byste chtěli mít přístup ke všem testováním a tím např. i k testování plechového prostředí budete se muset přihlásit k „Fusion 360 Preview“. Musíte vyplnit dotazník na tomto odkaze.
Dotazník odejde do Autodesku a tam dle vašich odpovědí vyhodnotí, zda vám dají přístup k testovacím verzím.

Závěrem bych Vás chtěl upozornit, že veškeré funkce z programu „Preview“ nejsou prozatím dokonalé, tudíž vaše modely nemusí fungovat tak, jak by měli. Přihlášením do tohoto programu odsouhlasíte, že o tomto riziku víte a jdete do toho jak se říká na vlastní pěst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pro přidání komentáře se prosím přihlašte. Pokud uživatelský účet ještě nemáte, zaregistrujte se.