Fusion 360 – co to je?

03.01.2017

Jde o první 3D CAD, CAM a CAE řešení v jednom.

Fusion 360 CLOUD nabízí intuitivní uživatelské prostřední, zajišťuje přístup k informacím o návrhu a integrované sociální nástroje pro spolupráci.
Zákazníci nyní mohou návrhy připravovat rychleji, pracovat kdekoliv a sdílet je s kýmkoliv. 

Se službou Fusion 360 již není zapotřebí činit kompromisy mezi průmyslovým designem a funkční konstrukcí.
Uživatelé mají poprvé v historii k dispozici obojí v jednom nástroji.

K dispozici je parametrické i volnoplošné modelování, výstupy pro 2.5 a 3osé obrábění, 3D tisk, pro provádění simulací nejen na díle ale i na sestav.
Fusion 360 přináší nástroje pro přípravu fotorealistických podkladů pro podporu Vašeho obchodu a marketingu.

Stále oblíbenější cloudová aplikace si pro svůj široký záběr, dostupnost i praktické funkce získává renomé napříč různorodými týmy a obory –od zanícených inovátorů, pro které je v začátcích dostupná zcela bezplatně, po širší týmy profesionálních konstruktérů, kterým pomáhá převést složité nápady ze stádia konceptu až po výrobu. Jde o první 3D CAD, CAM a CAE řešení v jednom. Fusion 360 tak zvládá celý navrhovací proces a stává se poměrně zajímavým hráčem pro 3D CADy.

Zajímavá funkce Fusionu 360 je ta, že jej můžete využívat na téměř jakémkoliv zařízení, což souvisí právě se zmíněným cloud systémem.
Na PC tak můžete zvolit mezi Windows a MAC systémy, potom dále editovat na tabletech a chytrých telefonech ať už máte iOS nebo Android.
Stále se přihlašujete s jedním účtem do jednoho prostředí. Ke svým datům tak máte přístup téměř neustále a hlavně odkudkoliv – z kanceláře i z pracovních cest.

 

Pro přidání komentáře se prosím přihlašte. Pokud uživatelský účet ještě nemáte, zaregistrujte se.