Fusion 360 pro studenty - ZDARMA!

30.01.2017

Pro studenty zdarma! Máte radost? Autodesk jako u spousty dalších produktů dává k dispozici Fusion 360 pro studenty zdarma. A proto máte jedinečnou příležitost se s tímto 3D modelářem naučit pracovat z pohodlí svého domova. Stačí vám k tomu relativně obyčejný počítač.

Jak si licenci zařídit? Všechno potřebné se dozvíte níže v článku.

 

Registrace studenta

Přejdeme na web Autodesku o programu Fusion 360.

V pravé části webu uvidíme možnost „Získejte Fusion 360 pro studenty – krok první“. Těsně pod tímto textem na nás vyskočí možnost vytvořte si účet (Create account) a na tuto možnost klikneme – viz.obr

Tvorba studentské licence

 

Pokud již Autodeskový účet máte vytvořený stačí kliknout na Přihlásit se (Sign in).

 

 

V dalším kroku tvorby účtu je potřeba vyplnit Zemi, kde žijete, nebo kde je vaše škola. Dále vaši pozici ve škole – Student a závěrem vaše pravdivé datum narození.

                                                                                                                                      

Získání studentské licence

 

V třetím kroku registrace studenta je zapotřebí vyplnit Jméno, příjmení, email a heslo. Také musíte potvrdit, že souhlasíte s podmínkami Autodesku v používání tohoto účtu.

Klikneme na možnost vytvořit účet (Create account)

 

Vyplnění osobních údajů

 

Na váš email vám přijde potvrzení o vytvoření účtu s prosbou o potvrzení emailu. Kliknete na možnost ověřit email (verify email).

 

 

V dalším kroku se Vám otevře internetový prohlížeč s možností přihlášení se do vašeho účtu. Vyplníte email, heslo a poté se Vám zobrazí další krok k získání licence.

 

Ověření školy

V této části musíme vyplnit název institutu, školy, kde studujete a její zaměření. Dále vyplníte datum začátku studia a konce studia.

Ověření školy

 

Po tomto kroku vás prohlížeč přesměruje do vašeho účtu, kde v části správa najdete produkt Fusion 360 kde je možnost stáhnout a také tam uvidíte své sériové číslo.

Autodesk účet, možnost stažení Fusion 360

 

 

Pro přidání komentáře se prosím přihlašte. Pokud uživatelský účet ještě nemáte, zaregistrujte se.